KAPADOKYA Tur Programı

HACIBEKTAŞLI KAPADOKYA

Gün:İZMİR-KONYA-AKSARAY

Akşam saat 18:30’da Karşıyaka Bostanlı İskele, 18:45’te Karşıyaka İskele, 19:15’te Alsancak Lozan Meydanı, 19:30 Konak Sabancı Kültür, 19:50 Üçkuyular’dan misafirlerimizi alıp, içinde dünyaca ünlü peribacalarının bulunduğu, tabiat harikası KAPADOKYA’ya hareket ediyoruz. Sabah saatlerinde Aksaray'a ulaşıyoruz.

Gün:AKSARAY -DERİNKUYU-IHLARA-UÇHİSAR-NEVŞEHİR

Aksaray Orhan Ağaçlı Tesislerinde alacağımız(extra) sabah kahvaltısından sonra, KAPADOKYA bölgesinin en heyecan verici bölümü işte burada başlıyor. Yumuşak tüf kayalara oyularak yapılmış ve içerisinde 100 civarı kilisenin bulunduğu, yaklaşık 10 km, boyunda 80,metre derinliğindeki IHLARA VADİSİ yürüyüşümüzün ardından bölge tarihi ve o devirdeki sosyal yapıyı, yaşam tarzını gösteren yöredeki yeraltı şehirlerinin en büyüğü DERİNKUYU Yeraltı şehrini geziyoruz. GÜVERCİNLİK VADİSİ’ni fotoğraflama şansımızın ardından alıyoruz, öğleden sonra, UÇHİSAR KALESİ’nde yöreyi kuşbakışı seyrediyoruz. Turumuzun sonunda otelimize yerleşip dinleniyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Gün:GÖREME-DEVRENT-ZELVE-PAŞABAĞ-KAYSERİ-ÜRGÜP

Sabah kahvaltısından sonra öncelikle; GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİNİ geziyoruz. Daha sonra, ZELVE’nin mahalleleri olan PAŞABAĞ VADİSİ, DEVRENT VADİSİ’in eşsiz güzelliklerine tanık olup, HACIBEKTAŞ ilçesine gidiyoruz. HACI BEKTAŞI VELİ TÜRBESİ ve KÜLLİYESİ, ÜÇLER ÇEŞMESİ, NADAR AVLUSU ve BALIM SULTAN TÜRBESİ ziyaretlerimizin ardından, AVANOS’a dönüp yöreye özgü çanak çömlek alışverişi şansımız olacak. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen konuklarımız extra geleneksel KAPADOKYA GECE EĞLENCESİ’ne katılabilir.

Gün:KAPADOKYA-KONYA-İZMİR

Sabah kahvaltısından sonra, otelimizden ayrılıyoruz. Tarihi ipekyolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’nı ziyaret edip, KONYA'ya ulaşıyoruz. MEVLANA MÜZESİ ve KÜLLİYESİ ziyaretimizin ardından, meşhur Konya Tandırı ve Etli Ekmeğini tatma şansımız olacak. Daha sonra, İzmir’e doğru hareket ediyoruz. Yoldaki gerekli molaların ardından güzel şehrimize ulaşıp, başka bir organizasyonunda buluşmak ümidi ile ayrılıyoruz.

Kalkış Yerleri: İZMİR
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otobüsle Ulaşım ve tüm turlar
  • 2 gece 4* Otel konaklaması
  • Otelde alınan sabah-akşam yemekleri
  • İkramlar
  • Türkçe Rehberlik hizmeti
  • Seyahat sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otellerde alınan ekstra yiyecek içecekler
  • Müze ve örenyeri girişi, İsteğe bağlı Balon Turu
  • Öğle yemekleri
  • Kapadokya Gece eğlencesi


Notlar

İptal Şartları
SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti.
Üçkuyular Mah. İnönü Cad.No.833 Da.4 Üçkuyular Karabağlar /İZMİR
02324041177


Bu çıktı 28.03.2024 13:50 tarihinde verilmiştir. SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.