SİCİLYA AMALFİ KIYILARI Tur Programı

SİCİLYA AMALFİ KIYILARI

CAPRİ ADASI-SORRENTO-AMALFİ-POMPEI-NAPOLİ-MESSINA-PALERMO-CATANIA-SIRACUSA-ETNA

EKSTRA TUR YOK !!

Gün:İZMİR-İSTANBUL-NAPOLİ-CAPRİ ADASI

Gece saat 02:00’de İzmir Havalimanı’nda buluşma, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından THY ile saat 03:50 İstanbul’a. Saat 05:05’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda buluşma, Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından THY Havayolları tarifeli seferi ile saat 08:20’de hareket. Yerel saat ile saat 09:40’te Napoli’ye varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen otobüsümüzle Napoli Limanı’na geçiyoruz. Buradan isteyen misafirlerimizle, Capri Adası’na hareket ediyoruz. Marina Grande’de inip funiküler ile müthiş manzaraya sahip, Piazzetta’ya çıkıyoruz. Santo Stefano Kilisesi’nin eşlik ettiği müthiş manzarada alışveriş zamanı alıyoruz. Öğle yemeği zamanını da burada alıp, öğleden sonra Napoli’ye dönüyoruz. Buradaki turumuzda; Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, görülecek yerler arasındadır. Akşamüzeri otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Napoli‘de veya Pompei’de otelimizde.

Gün:AMALFİ-POSİTANO-SORRENTO-SALERNO

Otelde alacağınız kahvaltı sonrası, tam günlük Sorrento-Positano-Amalfi gezisi icin hareket. İtalya’nın Sorrentine Yarım Adası’nın güneyinde uzanan Amalfi Kıyıları, gizemli deniz mağaraları, yalçın kayalıkları ve ışıl ışıl körfezleri ile ziyaretçilerin gözlerini kamaştırır. Gösterişli Positano’dan Amalfi’ye giden masalsı yoldaki bu manzara sizi çok etkileyecek. Keyifli bir yolculuk sonrası görkemli kıyıları ile bir sahil kasabası olan Positano’ya varıyoruz. Emsalsiz kıyıları, beyaz ve pastel renkli evleri ile sizi etkisi altına alacak Positano’yu bir daha unutamayacaksınız. Amalfi kıyılarında günbatımını seyrettikten sonra otelimize geçiyoruz. Konaklama Napoli‘de veya Pompei’de otelimizde.

Gün:SALERNO-POMPEİ-LAMEZİA-VİBO VALENTİNA

Sabah kahvaltısının ardından, öncelikle Pompei’ye hareket. Şehir M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlaması sonucunda 18. Yüz yıla kadar 7 metre toprağın altında kalmıştır. Bu tarihte yapılan kazılar sonrası ortaya çıkan evleri, sarayları ve taşlaşmış insanları görme fırsatı bulacağız. Pompei açık hava müzesi ziyareti sonrası, Güney İtalya’nın muhteşem sahillerinde ilerleyip, akşamüzeri Lamezia, Vibo Valentina yakınlarında otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.

Gün:VILLA SAN GIOVANNI-MESSİNA-CEFALU-PALERMO

Sabah erken kahvaltının ardından otelden ayrılarak Sicilya adasına doğru yola çıkıyoruz. Villa San Giovanni’den feribota binerek Messina şehrine geçiyoruz. Messina’dan geçerek Sicilya’nın başkenti Palermo’ya doğru yola devam ediyoruz. Yol üzerinde Cefalu gezisi. Palermo’nun doğusunda ve Tiran Denizi kıyısında yer alan Cefalu, Sicilya’nın en önemli turistik merkezlerinden biridir. Aynı zamanda tipik bir balıkçı kasabası olan Cefalu’da 12. Yüzyıl'da yapılmış olan ünlü Katedrali görülecek yerler arasında. Daha sonra Palermo’ya varışı takiben Palermo şehir turumuz başlıyoruz. Varışımızı takiben Palermo şehir turu. Turumuzda Cappella Palatina, San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, Normanni Sarayı, Quattro Canti Meydanı, Via Roma ve Via Liberta Caddeleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelimizde.

Gün:PALERMO-SIRACUSA-CATANIA

Sabah kahvaltının ardından Catania’ya hareket ediyoruz. Varışımızın ardından panoramik Catania şehir turumuza başlıyoruz. Duomo Katedrali, Fontana dell’Elefante, Cumhuriyet Meydanı(Piazza Repubblica) ve Etna Caddesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası alışveriş ve yemek için serbest zaman. Öğleden sonra ise; ünlü antik dönem matematikçi Archimed’in yaşadığı kent olan Siracusa’ya yapacağımız turumuzda göreceğimiz yerler arasında meşhur Aretusa Çeşmesi, Siracusa Katedrali, Diana Çeşmesi, Apollon Tapınağı ve Altın Kale bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde

Gün:ETNA-TAORMINA-CATANIA-İSTANBUL-İZMİR

Sabah erken kahvaltının ardından, Etna & Taormina & Savoca turuna hareket. Yaklaşık 1 saat süren yolculuk sonrası öncelikle Etna gezi noktamıza ulaşıyoruz. Yüksekliği 3345 metre, yüz ölçümü 1250 km² olan Etna, Avrupa’nın en yüksek aktif volkanik dağı. 1800 metre yüksekliğindeki 2. krater olan Silvestri’yi göreceğiz. Daha sonra İyon Denizi’nin incisi ve Sicilya’nın en güzel kıyı kenti olan Taormina’ya geçiyoruz. Tauro Dağı’nın eteklerinde bulunan bu kentte Roma-Yunan tarzı Tiyatro’nun görülmesinin ardından alışveriş için serbest zaman fırsatı bulabileceksiniz. Serbest zamanımız sonrasında, akşamüzeri Catania Havalimanı’na hareket ediyoruz. Varışımızın ardından bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1396 sayılı tarifeli seferi ile 19.05’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.10’da varış ve turumuzun sonu. Başka bir MAVİ TOUR organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.

Kalkış Yerleri: İZMİR
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • İzmir-İstanbul-İzmir Uçak Biletleri
  • İzmir-Napoli / Catania -İzmir Uçak Biletleri
  • 3-4 * Otellerde 5 Gece konaklama
  • Havaalanı-Otel Transferleri
  • Tüm Turlar
  • Sicilya Feribot Geçişleri
  • Sabah kahvaltısı
  • Havaalanı vergileri
  • Türkçe rehberlik hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve Servis Bedeli (130€)
  • Yurtdışı çıkış harcı(15TL)
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Seyahat iptal, sağlık güvence paketi(15€) (65 yaş üzeri katılımcılardan sür prim sigorta farkı alınır)
  • Capri Feribot Bileti
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Notlar

İptal Şartları
SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti.
Üçkuyular Mah. İnönü Cad.No.833 Da.4 Üçkuyular Karabağlar /İZMİR
02324041177


Bu çıktı 29.03.2024 08:50 tarihinde verilmiştir. SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.