ABANT - YEDİGÖLLER TURU Tur Programı

1. Gün: Akşam saat 21.30’da Mavişehir Mavibahçe önü, 21.40 Bostanlı İskele önü,  21.55’da Girne Yunuslar Mavikule önü, 22.00 Girne Mevla camii otobüs durağı önü, 22.05 Girne Mc Donald’s karşısı,  22:40 Üçyol Pizza Pizza, 22.50 Susuz Dede durak, 23.00 Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü, 23.20 Bornova E.Ü.H. önünden misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Akhisar ve Susurluk’ta vereceğimiz molalarımızın sonrasında sabah kahvaltımızı uygun bir tesiste aldıktan sonra Abant Gölüne varıyoruz. Bolu’nun 34 km güneybatısında 1350 metre yükseklikte bir doğa harikası olan Abant Gölü etrafında aracımızla bir tur atıyoruz. Yapacağımız kısa bir gezintiden sonra nilüfer çiçekleri ile bezenmiş gölün eşsiz manzarasını fotoğraflamak ve kısa bir yürüyüş yaparak doğayı daha yakından hissetmek için serbest zaman alıyoruz. Ardından yöresel ürünlerin satıldığı otantik pazardan dilersek yöresel ürünler aldıktan sonra, Abant Gölü’nden ayrılıyoruz. Bu kez Bolu ilinin 42 kilometre kuzeyinde yer alan Yedigöller Milli Parkına gitmek üzere bizleri bekleyen minibüslerimiz ile buluşuyoruz. 1965 yılından beri milli park olarak koruma altına alınmış 7 heyelan set gölünden oluşmuş bu doğa harikasını geziyor, muhteşem florasının fotoğraflarını çekiyoruz. Rehberimiz eşliğinde yürüyüş yaparak Nazlıgöl, İncegöl, Sazlıgöl, Kurugöl, Deringöl, Seringöl ve Büyükgölü görerek doğanın cömertçe bizlere sunduğu tüm güzelliklerin tadını çıkarttıktan sonra Yedigöller Milli Parkı’ndan ayrılarak, Karadeniz ile Marmara Bölgeleri’ni ayıran Bolu Dağının oksijen dolu havası eşliğinde öğle yemeğimizi yedikten sonra, Bolu’ya 12 km mesafede bulunan ve Bolu’nun travertenleri olan adlandırılan, Akkayalar travertenlerini görmeye gidiyoruz. Beyaza yakın görüntüsüyle görenleri hayran bırakan travertenleri ve muhteşem coğrafyasını içimize sindirdikten sonra   yine bir başka cennet köşeye bu kez Bolu’ya 13 km uzaklıkta bulunan, yapay bir gölet olmasına rağmen doğal oluşumlu göllerin birçoğundan daha etkileyici olan Gölcük’varıyoruz. Buradaki serbest zamanımızın ardından, aracımızla yolumuza devam ediyoruz ve Aladağlar’da ormanın derinliklerinde Göksu Milli Parkı’na ulaşıyoruz. Milli Park içinde bulunan Aladağ Gölet’i güzel manzarası ile görenleri adeta büyülüyor. Burada aldığımız serbest zaman sonrası artık dönüş yoluna geçiyoruz ve Bolu merkezde bulunan otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama Hoteli: Karpalas City Otel

 

2. Gün: Sabah kahvaltımızı otelimizde açık büfe olarak aldıktan sonra, otelimizden ayrılıyoruz. Yolda gerekli molaları vererek, İlk olarak yolumuzu Sapanca’ya çeviriyoruz ve Sapanca yakınlarında bulunan, Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahip olan Ormanya Doğal Yaşam Parkı’na gidiyoruz. Dörtbin dönümlük alana yayılan parkta en meşhur bölüm olan Hobbit evlerini geziyoruz. Doğal yaşam parkındaki gezimizin ardından, İzmir’e geri dönüş yolculuğumuz başlıyoruz. Gerekli molaların ardından İzmir’e ulaşıyoruz veriyoruz. bir sonraki  MAVİ TOUR organizasyonunda buluşmak dileğiyle ayrılıyoruz.

Kalkış Yerleri: İZMİR
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

— Otobüsle Ulaşım

— 4*Otelde 1 Gece  konaklama  

— Otelde alınan sabah-akşam yemekleri

— Profesyonel rehberlik hizmeti

— Seyahat Sigortası

— Otobüs İkramları (Su )



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

— Otellerde alınan ekstra yiyecek içecekler

— Öğle yemekleri

— Müze ve Örenyeri giriş Ücretleri

— Yedigöller dolmuş ücreti



Notlar

İptal Şartları
SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti.
Üçkuyular Mah. İnönü Cad.No.833 Da.4 Üçkuyular Karabağlar /İZMİR
02324041177


Bu çıktı 13.07.2025 18:48 tarihinde verilmiştir. SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.