iletişim
EGE ve AKDENİZ

EGE ve AKDENİZ

Kısa Açıklama: TURUMUZ DOLMUŞTUR TEŞEKKÜR EDERİZ...

Gezilecek Yer : Antalya-Alanya-Manavgat-Side-Kemer-Demre-Kekova-Kaş-Kalkan-Fethiye-Ölüdeniz-Saklıkent-Göcek-Dalyan

Hareket Tarihleri :

Geceleme / Konaklama : 7 GÜN - 7 GECE

Kalkış Noktaları : ÇANAKKALE-İZMİR

Ulaşım : OTOBÜS
Kişi Başı Fiyatı
0.00
7 GÜN - 7 GECE
Sosyal Medyada Paylaşın...
Tur Programını Yazdır
En Uygun Fiyat İçin Turunuzu Hesaplayın
Kalkış Tarihi Kişi Sayısı 1. Çocuk Yaşı 2. Çocuk Yaşı  
0.00
'dan başlayan
fiyatlar
Turunuza özel fiyatlar için yukarıda istenilen bilgileri girerek arama yapın.

1.GÜN (26 EYLÜL 2018) ÇANAKKALE-AKHİSAR-DENİZLİ-ISPARTA: Akşam saat 20:30’da Çanakkale’den misafirlerimizi alıp, hareket ediyoruz. Akhisar, Denizli, Isparta üzerinden yolculuğumuzu gerçekleştiriyoruz.
2.GÜN (27 EYLÜL 2018) ANTALYA-KARACAÖREN BARAJI-KURŞUNLU-DÜDEN-KALEİÇİ: Sabah saatlerinde Karacaören Barajı kıyısındaki tesisimizde kahvaltı molası alıyoruz. Daha sonra yarım saat yolculukla Kurşunlu Şelalesi’ne ulaşıyoruz. Kurşunlu Şelalesi’nde rehberimizden gerekli bilgileri alarak, doğal güzelliğini içimize sindirdikten sonra, Antalya’nın bir diğer doğa harikası şelalesini görmek üzere Düden Şelalesi’ne gidiyoruz. Buradaki fotoğraf molasının ardından, Antalya merkez’de Yivli Minare‘yi, Saat Kulesi‘ni görüp, Kaleiçi’nde öğle yemeği zamanı alıyoruz. Daha sonra otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA’da otelimizde.
3.GÜN (28 EYLÜL 2018) ANTALYA-SİDE-ALANYA-DAMLATAŞ-DİM ÇAYI-MANAVGAT: Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp, Side’ye hareket ediyoruz. Side Çarşısında hediyelik alışverişi molası alıyoruz. Arzu edenler rehberimiz eşliğinde Apollon Tapınağı’nı ziyaret edebilir. Daha sonra Alanya’ya hareket ediyoruz. Alanya Kalesi’ni panaromik olarak görüp, astım hastalığı tedavisinde kullanılmış olan Damlataş Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Daha sonra incecik kumu ile Kleopatra’yı bile cezbetmiş olan Kleopatra Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Öğleden sonra Buz gibi sularında serinleme imkanı bulacağımız Dim Çayı gezimizi yapıyoruz. Sonrasında turumuzdaki son şelale olan Manavgat Şelalesi‘nde çaylarımız yudumlamak üzere mola alıyoruz. Turumuzun sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama ANTALYA’da otelimizde.
4.GÜN (29 EYLÜL 2018) ANTALYA-OLYMPOS TELEFERİK-FİNİKE-DEMRE-KAŞ-KEKOVA-FETHİYE: Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz. Kemer, Çamyuva üzerinden Tekirova’ya ulaşıp, arzu eden misafirlerimizle Olympos Teleferik turumuzu gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın en uzun teleferiği ile, 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı zirvesine çıkıyoruz. Muhteşem Akdeniz Sahilleri ve Beydağları Milli Parkı manzarası sizleri büyüleyecek. Daha sonra Akdeniz’in dingin maviliğinde ilerleyerek, Finike üzerinden Demre’ye hareket ediyoruz. Noel Baba olarak bilinen Agia Nikolas’ın mezarını ziyaret edip, öğle yemeği için serbest zaman alıyoruz. Yemek sonrasında, Üçağız’a geçiyoruz. Buradan gerçekleştireceğimiz Tekne turu ile Batık şehir Kekova’ya doğru yol alıyoruz. Kekova Adası`nın karşısında bulunan, Kale Köyü ve Ceneviz Kalesi bulunan Simena, denizin içindeki lahit mezarların görülmesi sonrasında, Kaş’a geçiyoruz. Meis Adası manzarasında akşamüzeri çaylarımızı yudumluyoruz. Daha sonra Kalkan ve Kaputaş Plajı’nın doyumsuz manzarası eşliğinde ilerleyip geç saatlerde Fethiye’deki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE’de otelimizde.
5.GÜN (30 EYLÜL 2018) KAYAKÖY-ÖLÜDENİZ-YAKAPARK-SAKLIKENT: Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp, terkedilmiş hayalet köy görüntüsündeki, eski Rum köyü Kayaköy’ü (Levissi) ziyaret ediyoruz. Daha sonra; her kent, her deniz bir renk ile anılsaydı kendisine ‘’Turkuaz’’ yakışan, mavi ile yeşilin buluştuğu yer; Ölüdeniz’i görmeye gidiyoruz. Burada alacağımız yüzme molasının ardından Yakapark’a hareket ediyoruz. Antik Tlos Şehri’ni panaromik olarak görüp, öğle yemeğimizi doğalortamda alıyoruz. Buradan Saklıkent’e geçiyoruz. Eşen Çayı’nın buz gibi sularının ovaya ulaştığı noktada kanyonun içlerine kısa bir yürüyüş yapıyoruz Bu zevkli gezimizin ardından, otelimize dönüyoruz. Günün yorgunluğunu otelin havuzunda giderebiliriz. Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE’de otelimizde.
6.GÜN (1 EKİM 2018) FETHİYE-12 ADALAR TEKNE TURU: Sabah kahvaltısının ardından, dileyen misafirlerimizle Fethiye Merkezden saat 10:00’da; Fethiye’nin birbirinden güzel koy ve adalarını içeren 12 Adalar Tekne Turu’muza çıkıyoruz. Akvaryum Koyu, Yassıca Adaları, Kızıl Ada, Tersane Adası gibi dünyaca ünlü adalar da mola vermektedir. Öğle yemeğini de alacağımız tekne turunda; adalarda vereceğimiz yüzme molalarında yüzebilir, güneşlenebilir ve eşsiz adalar manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Akşamüzeri Fethiye merkezde alışveriş zamanımız olacak. Daha sonra otelimize dönüyoruz. Arzu eden misafirlerimize Fethiye Balıkpazarı Meyhaneleri Turu(Önceden rezervasyon müsaitliğine göre) Akşam yemeği ve konaklama FETHİYE’de otelimizde.
7.GÜN (2 EKİM 2018) FETHİYE-GÖCEK-DALYAN-CAUNOS-MARMARİS-İÇMELER: Sabah kahvaltısından sonra Fethiye’ye veda edip, Türkiye’nin en güzel koylarından Göcek’e hareket ediyoruz. Burada sabah kahvelerimizi yudumlayıp, Keyifli bir yolculuğun ardından, Dalyan Kasabası’nı denize bağlayan antik dönemde Calbis denilen kanalın kıyısına ulaşıyoruz. Buradan, Caretta Caretta’ların izinde tekne turuna çıkıyoruz. Caunos Kaya Mezarları’nı görüp, tatlı su ile tuzlu suyun birbirine karıştığı İztuzu Plajı’na gidiyoruz. Burada yüzme molası alıyoruz. Filmlere konu olan kanallar arasındaki turumuzun sonunda, Köyceğiz üzerinden bir başka tatil cenneti Marmaris’e hareket ediyoruz. Yat Limanında aldığımız serbest zamanın ardından, Marmaris’in en güzel beldesi olan İçmeler’de panaromik tur yapıyoruz. Akşamüzeri otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama MARMARİS’te otelimizde.
8.GÜN (3 EKİM 2018) MARMARİS-GÖKOVA-AKYAKA-GÜZELKÖY-İZMİR-AYVALIK-ÇANAKKALE: Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz. Gökova’da; Akyaka Koyu’nun doyumsuz manzarasını seyredip, yolumuza devam ediyoruz. Meşhur Ormancı Türküsü’ne konu olan eski adı Gevenes olan Çaybükü Köyü Belen Kahvesi’nde çaylarımızı yudumluyoruz. Daha sonra; Baba Ocağı, Dondurmam Gaymak, Düriye’nin Güğümleri, Ümmü’nün Türküsü, Dabbe, Sürgün İnek ve son olarak Güzel Köylü gibi film ve dizilere ev sahipliği yapan Güzelköy’e gidiyoruz. Asırlık çınarların altında Pınarbaşı Restoran’da öğle yemeği zamanı alıyoruz. Öğleden sonra dönüş yolculuğumuz başlıyor. Aydın, İzmir, Ayvalık üzerinden Çanakkale’ye ulaşıp, başka bir MAVİ TOUR organizasyonunda buluşmak dileği ile ayrılıyoruz.

Fiyata Dahil Olan Servisler

Otobüsle ulaşım ve belirtilen tüm turlar
6 gece Otel konaklaması
Otellerde alınan sabah-akşam yemekleri
Otobüs ikramları
Seyahat sigortası
Rehberlik hizmeti

Fiyata Dahil Olmayan Servisler

Öğle yemekleri
Müze ve örenyeri girişleri
Tekne Turu ücretleri
Kişisel harcamalar

Hareket Tarihi ve Saatleri

Kalkış Noktaları : ÇANAKKALE-İZMİR

Tur programı dahilinde Kültür Bakanlığına ait müzelerin girişleri için Müze Kart almanızı tavsiye ederiz. www.muze.gov.tr/tr/purchase?t=2
Otellerden hareket saatlerini rehber belirleyecektir ve iklim koşullarına göre programda değişiklik yapabilir.
Çocuk fiyatları, iki yetişkin yanında konaklamak kaydıyla geçerlidir.
Turumuzun gerçekleşebilmesi için en az 35 kişinin katılımına ihtiyaç vardır. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Mavi Tour yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir. Bu durumda para iadesi yapılacaktır.
İptal ve iade şartları 29236 sayılı Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliği doğrultusunda düzenlenecek sözleşme ile belirlenir.

Tur Hakkında Düşünceleriniz

Ad Soyad
Mesajınız
(En çok 500 karakter)

karakter kaldı



Tur Arama
Tarih:
 
Kategori:

Tur Takvimi